Lagerstyring

Kontakt oss

Det har aldri vært enklere å holde oversikt over endringer på og i butikk.

Dersom du har fysisk butikk og/eller en nettbutikk, trenger du lagerstyringsverktøy.

OliverSuite leveres med det ett avansert lagerstyringsverktøy for WooCommerce.  En robust lagerløsning er et absolutt must for enhver seriøs butikkeier.

Med et oversiktlig dashbord og gode statistikker får du full kontroll over lageret ditt. Du får muligheten til raskt å redigere alle aspekter av varelageret ditt; leverandører, SKU-er, lokasjoner, vekt, priser og mye annet. 

Trenger du i tillegg salg (procurement and purchasing), bestilling, rapportering, app-integrering og mer?  Forsett og les les om vår partner, RackBeat, nedenfor.

 

Når varen er i sentrum!

OliverSuite er strategisk partner med RackBeat – ett cloud-basert og intuitivt verktøy som gjør lagerstyring lettere, raskere og mer intelligent.

Alle arbeidsflyter er bygget på varelageret uansett om det gjelder kjøp, salg eller bestilling. Dette gir deg muligheter til å effektivisere det daglige arbeidet og gi deg overblikk over lageret i sann-tid. Selg mer av det du tjener best på, og forstå hvor det er mest å hente ved å optimalisere prosesser i forhold til innkjøp og lagerbinding.

Med varene i fokus får du et helhetlig bilde av din virksomhet.  Du enkelt kan se mulighetene for å skape optimale, verdibaserte beslutninger basert på data. Datadrevne beslutninger gir bedre service, bedre kvalitetskontroll og bedre prognoser for fremtiden.

Rackbeat bygger bro mellom det fysiske og digitale aspektet av ditt Supply Chain Management, slik at du kan håndtere alle ledd i din forsyningskjede – – fra innkjøp hos grossister til frakt og fakturering av sluttkunder – alt sammen på én plattform.

Rackbeat kan implementeres hos deg på én dag, men systemet tilbyr de samme funksjonene som dyre «on-premise» lagerstyringssystemer.

Systemet er brukervennlig og krever ingen faglig ekspertise, alle typer virksomheter kan derfor bruke Rackbeat – så sant de har et varelager 😉

Les mer på Rackbeat’s egne websider eller ta kontakt med oss.