Oliver Mini

Med en 10.1” HD-skjerm, en innebygd kvitteringsskriver og strekkode-skanner, er Oliver Mini det perfekte «alt-i-ett» kassaløsningen for bedrifter og foreninger.

Midlertidig utilgjengelig

Den enkle «alt-i-ett» løsningen!

Lett & Kraftig

Den veier inn på kun to kilo!  Oliver Mini er både flyttbar og kompakt.  Det gjør den lett å reise med og tar minimalt med plass i butikken din. Men ikke la størrelsen lure deg. Oliver Mini er utstyrt med en høyhastighets Octa-Core prosessor (8-kjerner), mye minne, mange porter og 2.4G Wi-Fi.  Oliver Mini er liten, men veldig praktisk.

Enkel daglig drift

Med alt du trenger for å kjøre den daglige driften på en enhet, er Oliver Mini den ideelle POS-terminalen for småbedrifter. Liten nok til å ikke ta opp all skrankeplass, men kraftig nok til å behandle alle transaksjonene dine i løpet av en travel dag i butikken.

Hold kundene dine oppdatert

Mini er utstyrt med en liten kundevendt LED-skjerm for å gi kundene dine innsikt i transaksjonen. Reduser misforståelser eller feil ved å vise kundene hvordan du slår inn transaksjonene – – øk kundetilfredsheten ved å involvere kunden i kjøpsprosessen.

To store skjermer

10.1”kapasitiv multitouch-skjerm + 4,3″ kundevendt skjerm

Innebygd printer

80 mm Seiko termisk skriver

Flere porter

4 USB Type A, RJ11 seriell port, RJ12 port for kassaskuff, RJ45 LAN-port, lydkontakt, strømport, mikro-USB

Kraftig Bluetooth

Støtter Bluetooth 2.0 / 3.0 / 4.2

Lynrask CPU

1.4 GHz Octa-Core Prosessor

Alltid tilkoblet

2,4 GHz / 5 GHz, IEEE 802.11 b / g / n