Oliver Solo XL

Oliver Solo XL er flaggskipet innen selvbetjening for butikker. Leveres med en massiv 24 ”IPS multitouch HD-skjerm, innebygd kvitteringsskriver og strekkodeleser.

Se i butikk

Forvandle butikken din med selvutsjekking

Nøyaktig skanning for hvilken som helst kodetype

Solo XL er utstyrt med en skanner med høy ytelse som raskt og nøyaktig leser alle typer strekkoder, inkludert Zebra-koder. Med sin lynraske hastighet og ergonomiske design kan kundene skanne alle sine varer på få sekunder. Hold utsjekklinjen effektiv og fortsett å betjene kunder uten ekstra kostnader eller arbeidskraft.

Kraftig og praktisk

Veggmontert eller stående, The Oliver Solo XL er ruvende, men plasseffektiv. Bygget for kraft og hastighet, er Solo XL utstyrt med 4G RAM, 16G ROM og en seks-core 1.6 GHz CPU. Med et intuitivt grensesnitt, vil denne selvbetjente terminalen betjene kunde etter kunde uten problemer. La kundene dine være trygge med Solo XL.

Kraftige utskriftsmuligheter

Den 80 mm termiske skriveren Seiko sender ut kvitteringer med hastighet og presisjon, med en iøynefallende oransje dispenser for å sikre at kundene dine aldri går glipp av det. Med en utskriftshastighet på 150 mm / s, automatisk kvitteringsutskrift, vil Oliver Solo XL sikkert flytte linjen raskt for å betjene så mange kunder som mulig.

HD skjerm

24 «kapasitiv berøringsskjerm

Innebygd printer

80 mm Seiko termisk skriver

Flere porter

5 USB Type A, Micro-USB

Innebygd skanner

Støtter 2D QR-kode, støtter 1D, 2D, mobilskjerm og trykte strekkoder

Lynrask CPU

Sekskjerners 1,8 GHz prosessor

Alltid tilkoblet

2,4 GHz / 5 GHz, IEEE 802.11 b / g / n