Kassasystem (POS)

Kontakt oss

Kassasystemer (POS) & Integrasjoner

Med OliverSuite som partner vil din organisasjon ha tilgang til trygge kassaløsninger og integrasjoner som strekker seg langt for å ivareta dine kunders behov og personlige informasjon. 

I tillegg til robuste, sikre POS-systemer har vi ett hav av smarte integrasjons-muligheter!  POS fra Oliver var ikke designet som ett kassasystem der integrasjoner var en ettertanke!  

Vårt POS-system er en utvidelse til verdens største e-handels plattform som drifter mer en 7 millioner nettbutikker som igjen står for mer enn 35% av alt som omsettes på nettet globalt.

Mange andre POS-plattformer ble designet som «hermetiserte» kassaløsninger som er vanskelig å integrere mot.

OliverSuite & Omni-channel sales

Med et POS-system levert av OliverSuite, så kan du være sikker på at de ulike kanalene som løsningen snakker sømløst med hverandre.

Bestillinger gjort på kassen eller nettsiden sendes automatisk til: kjøkkenet, baren, lageret, regnskapet, transportør, mm.

Kassasystemer i alle varianter

Enten du trenger en mobil POS for messer eller arrangement, en alt-i-ett-terminal for din fysiske butikk eller en selvbetjeningsterminal for dine kunder, har OliverSuite maskinvare og tilbehør for alle butikktyper.

Se vårt POS-utstyr