La kundene dine betale med Vipps på nett eller i appen din.

Alt kunden din trenger for å betale er mobilnummeret sitt, så betaler de i Vipps med et klikk.

• 1,5 millioner nordmenn betaler 3,6 millioner ganger med Vipps per måned på nett
  • 4 millioner har Vipps og liker å betale med Vipps også når de handler på nett
  • Flere gjennomfører kjøpet når de ikke trenger å finne frem lommeboka.
  • Få en ferdig løsning, eller integrer selv, i app, på nett, i nettbutikk.
  • Vipps støtter også kjøp utenfor kassen (hurtigkasse) og abonnementsløsninger (faste betalinger)

Slik kommer du i gang:

Gå til Vipps bestillings-portal her: https://portal.vipps.no/

Logg deg inn på kontoen din eller opprett en avtale for ny virksomhet her.  Alt du trenger er din BankID og virksomhetens organisasjonsnummer.

Når du er logget inn trykker du på «Bestill Vipps-produkter»

Fra neste skjerm velger du «VIpps på nett» som vist nedenfor:

Huk av «Jeg har en leverandør…» og søk opp OLIVERSUITE NORGE AS.  Under prispakke velger du «Pris 3» med mindre du har fått beskjed om annet fra Vipps eller representant.  Prispakkene er basert på antatt omsetning og velger du feil kan det slå negativt ut.

Kontakt oss om du har større brukersteder eller egen, separat avtale med Vipps.  Vurderingen vil være om brukerstedet har høy omsetning (>50 millioner) og/eller har en veldig sterk merkevare.

Fyll ut resten av skjema som forespurt og send inn.  Behandling av bestillingen vil normalt ta mellom 1-3 virkedagen, men Vipps tar forbehold om at det kan ta lengre tid periodevis med mye kundehenvendelser.