Du kan sette opp flere MVA-satser i Oliver POS, men vær oppmerksom på at dette er en Pro-funksjon og ikke er tilgjengelig med vår gratis plan.

Logg på WooCommerce, gå til WooCommerce-innstillingene, og gå til avgift-fanen og sett opp de forskjellige MVA-satser du måtte trenge.

Oliver POS vil synkronisere disse MVA-satsene over til kasseløsningen. Gå til kasseskjermen og velg en vare du ønsker å sjekke ut.  Deretter trykker du på «Inkl. MVA Avgift» nederst i kassen.

Fjern markeringen på «Standard MVA». Sørg for at «MVA» er valgt, og trykk på «Rediger MVA»

Dine ulike avgifts-satser fra WooCommerce vil vises. Velg din foretrukne MVA-sats og fullfør salget som normalt.