Språk kan endres i Oliver Hub ved å velge «Innstillinger» på hovedmenyen og gå inn i «Generelle innstillinger».

Under kategorien ‘Generelle detaljer’, omtrent halvveis nede på siden bør du velge ditt registerspråk.

Ikke glem å trykke «Send» når du er ferdig for å lagre endringene dine!

Vi jobber alltid med å utvide listen over språk som tilbys. Hvis du vurderer Oliver POS, men ikke ser språket ditt oppført, kan du kontakte oss og gi oss beskjed.